shine bright like a diamond

Är just nu hemma i Högsjö, mamma kom och hämta mig förut idag. Har blivit sjuk och bankomaten tog mitt kort igår så är även pengalös och självklart hanterar dom inte cash på banken i Norrköping. woho.

Det som hänt sen sist är väl ganska mycket, har sam vanligt hängt med Linnea och Betty mina fina vänner, jobbat, utgång, även hunnit vara lite hemma och umgåtts med familjen och min fina pojkvän. På tal om pojkvän . . förra måndagen överraskade han mig med en tid på vingåkers tatueringsstudio, så äntligen fick jag göra det jag så länge pratat om, min första armtatuering, så grym är han min Mikael! han tyckte jag behövde skämmas bort lite. Har även börjat använda Moroccanoil's shampoo, balsam, olja och även inpackning. Är helt såld, så himla bra produkter! jag rekomenderar dom som vill skämma bort sitt hår lite. Nu ska jag och mamma äta sen blir det soff häng hela kvällen.














tattos and love








07 oct 2012

Igår ikväll åkte jag och micke till min morbror med familj, blev några glas vin/öl och annat gott innan vi tog oss hemmåt igen. Idag har jag hunnit med kaffe hos mormor och en välbehövlig catch up med jennifer!

Senare ikväll åker jag tillbaka till Norrköping för jobb

autumn

Shit, vad höstigt det har blivit! Härligt på ett sätt fast ändå inte.  Igår efter jobbet tog jag tåget hemmåt, Micke hämta mig vid tågstationen så åkte vi och köpte med oss godis sen hem till mig för att laga tacos och bara mysa framför tvn. Idag tog vi sovmorgon och käka långfrukost, sen dess har jag hunnit fika med mormor och nu sitter jag och läser ifatt massa bloggar, tidningar och bara är. Så härligt att vara hemma



RSS 2.0