April månad

Känns verkligen som alla fyller i april 
Jag, Johanna, Jessica, Emelie, Tobbe bror, min morbror, Erik osv. Blir bara ett enda stort kalas!! Jessica har kalas den 5e, Johanna och jag den 19e och blev precis bjuden till Julia den 30e. Aa men det blir säkert roligt för alla förutom plånboken.. Där kommer det svida satan. Kom precis på att Erik, Johanna och jag prata på fyllan igår om att hyra nån lokal, fixa DJ och bjuda en hel hög med härliga människor på kalas men frågan är ju hur seriösa vi var hahaha det återstår att se. 

Hängt inne hos Johanna hela helgen och haft det bra. Ligger i sängen hemma i högsjö nu och ska snart sova, i morgon står träning på schemat, sen på tisdag bjuder jag flickorna på våffelhäng här hemma om allt går enligt planerna. 





Har blivit så förbannat dålig på att ta bilder när vi gör massa roligheter, måste bättra mig.. Kul att ha något att se tillbaka på sen. 

Natti 

Tjo bloggen

Igår åkte jag till Julia, vi gick bort till Jessica, drack kaffe, käka frukt och sedan klippte jag henne. Jessica tjata ihjäl mig så blir tvungen att gå ut i helgen, får offra mig för min homie, hon va till och med på systemet och handla åt mig för att jag ska följa med, såå får va lite bror och gå ut med henne i morgon. Idag vakna vi vid 12 slaget, gick upp och åt frukost och tjöta. När jennye kom hem färga jag hennes hår och klippte henne, mycket hår fix nu för tiden, våren gör sitt. Johanna körde hem mig så landa nyss hemma i högsjö på soffan, mår illa.. Ovanligt va? Nääää. 

I morgon ska jag äta en fet frukost så jag klarar av att dricka, ska även till gymmet en sväng tänkte jag, ovärt kanske men ändå skönt. Ikväll blir det inte något speciellt gjort, är helt slut av någon jävla anledning så tänker ligga på soffan tills det är dags att flytta vidare till sängen. 

Slängdr upp några bilder från senaste tiden 













RSS 2.0