Jag har drömmar så stora att jag inte kan hantera dom















Måndags drömmer 
Vill packa en väska och bara dra, inget planerat utan bara åks precis dit jag känner för och göra exakt som jag vill. Jag tror på något vis att jag kan bli lycklig någon annanstans. Har så mycket jag vill göra nu nu nu, allt bara snurrar i huvudet. Får köpa en trisslott i morgon och hoppas på det bästa. 

Summertime sadness

http://m.youtube.com/watch?v=C3pujF-lMxo#

Som jag nämnt tidigare hade jag en rejäl jävla sommar, går inte att beskriva i ord men kommer bli svårslaget det är ett som är säkert. 

Här ovan har ni ett litet smakprov på en del av roligheterna som Jonas knåpat ihop. Videon finns även länkad på min Facebook för er som har mig där. 

Just nu sitter jag förövning och drömmer mig bort med Betty vi är båda sugna på att spara ihop en drös med pengar sen dra åt helvete.. Hoppas planen går igenom innan man är gammal och gaggig iaf. 

Ha en fin måndag kära vänner och icke vänner 

La la land

Hängt med Julia idag vi har käkat lunch på joan's och pratat skit osv, fin brud jävel det där!!!

Nu sitter jag framför tvn och väntar på att mitt illamående ska gå över, mått illa till och från i flera dagar.. Så ocoolt

Tänkte på förut hur mycket jag faktiskt saknar Norrköping såhär i efterhand, då ville jag bara hem.. Men nu när jag tänker efter så skulle jag vilja bo där igen, kan ju även bero på att jag saknar Betty och Linnea så jag blir galen!! 






Light

Fan vad skönt väder det är idag, blir ju glad av att bara se solen. 

Vi är ett gäng som köpt biljetter till light festivalen i Sthlm 30nov och jag längtar så sjukt mycket verkligen!! Älskar att ha roliga saker in planerade spelar ingen roll om det är några dagar dit eller betydligt längre men är skönt att ha något att längta till och fokusera på liksom. 

Ligger i sängen nu i mat koma.. haha
men gå bort till Jennifer och släpa ut henne på en promenad i det fina vädret 

Herrååå 





Tjo bloggen

Damn !!! va alltså månader sen jag skrev här, då bodde jag fortfarande i Norrköping och jobba på Nikita.. 
En hel del har förändrats sen dess både på gott och ont kan man ju säga 
Jag bor i mitt lilla högsjö igen, är arbetslös, Micke är nu mera mitt ex, har lärt mig en hel del om mig själv och andra, träffat en bunt nya och fucking underbara vänner, haft en helt obeskrivlig sommar och ja.. Mycket mycket mer. 

Vet inte riktigt va jag tänkte mig med det här inlägget eller om jag ens kommer skriva här igen men det lär ju märkas. 

Slänger in lite bilder så ni som inte lärt er läsa har något att kolla på 


























RSS 2.0