Torsdag





!!!




The monster

Drar hemifrån så fort jag får möjligheten, kan inte sitta still och är så extremt trött på allt som har med att vara hemma att göra. Så drog med Julia till Jessica igår, drack te och prata i sex timmar. Julia och jag gick hem till henne, kolla på film osv. Asså sov till klockan 1 idag!!!!?? Helt sjukt för att vara jag, är alltid uppe först. Julia bah fan vad länge du sov idag det brukar du inte. Vi gjorde frukost/lunch sen åkte jag hemmåt för att styra matlåda, duscha och andra behövligheter till jobbet i morgon. 

Vart hemma i ca TRE timmar och vill redan dra här ifrån. Har stängt in mig på mitt rum, med bok och musik. Tänkte försöka sova men det kommer ju aldrig hända. 

Kommit in i någon slags down period.. Allt känns bara blöööh å blää så länge jag inte är med vänner typ. 
Tror det vänder så fort något roligt händer igen eller när solen tittar fram ordentligt. Brukar bli så när jag haft så jävla kul i flera dagar sen ska man tillbaka till verkligheten och då är allt tråkigt och ledsamt. 




Eminem och Rihannas nya som släpptes igår, The monster. 



"I'm friends with the monster
That's under my bed
Get along with the voices inside of my head
You're trying to save me
Stop holding your breath
And you think I'm crazy
Yeah, you think I'm crazy

Well, that's nothing"


No worries

Har inte tänkt på att ta några bilder knappt sen i torsdags då jag inte ens haft tid att skita men jävla bra har har jag haft det. Vaknade upp i kollektivet igår morse och mådde oförskämt bra faktiskt, åkte hem efter ett par timmar och sen dess har jag vart och pratat skit med pappa, ätit, ätit, sovit och typ återhämtat mig från senaste tiden. 















Dagens 
http://open.spotify.com/track/6bdFbw9THAMceZtkPWXu8e

Smile to the haters






En bild säger mer en tusen ord




Sthlm boogie

Vi har fortfarande ingenstans att sova i morgon haha och inga cash till hotell osv.. Får dra en krogrunda fram till kl 5 sen hänga på donken till halv sju tåget mot Katrineholm går, eller sova på stationen men då blir vi väl både rånade och våldtagna i röven. Förhoppningsvis blir det något roligt av det hela!! Så någon lirare som har plats för två goa tjejer som gillar gåsar, långa skogs promenader och heavy metal så hojta till. 


Baby we both know, That the nights were mainly made for saying things that you can't say tomorrow day

Ligger i sängen och funderar på om jag fixat allt till Stockholm i morgon?? Aa det löser sig 

Åker i morgon bitti och kommer troligtvis inte vara hemma förns framåt söndagen skulle jag tro 
Känns as skönt att haft saker att göra sen klockan 06 idag och planer ända fram till söndag
Är lite pirrig inför Lil Wayne i morgon hihi ska bli så jävla kul och älskar att se någon man verkligen gillar live så mycket känslor det framkallar 

Idag 
Jobb 
Kaffe hos jossan 
Mormor 
Sytt 
Packat 
Ungarna 

Nu 
Ladda inför att leva några dagar 




Straighten up little soldier

http://bon.se/article/marshallhjalpen/ 

Ni måste bara måste ta er tiden att klicka på länken och läsa detta underbara men ändå så förbannat gripande stycket om ingen mindre en Marshall Mathers. 

Jag längtar till den dagen jag får se honom live. Jag känner att kanske då skulle jag kunna bli lycklig igen.

So long, bitch you did me so wrong
I don’t wanna go on
Living in this world without you.

Kim, The Marshall Mathers LP, 2000



Rap god

Får gåshud när jag lyssnar på denna, en av eminems nya låtar som heter rap god . Han rappar 100 ord på 16(!!!) sekunder.. Alltså förstår ni hur fett det är haha jag blir helt till mig.

Här har ni länk till låten in och lyssna 

http://open.spotify.com/track/6LY6qQmguN9HRXieGqZfke

"Be a king? Think not - why be a king when you can be a God?"


She moves in her own way

Måndag igen då.. fyfan fick feber och grejer igår så va ganska hängig, la mig tidigt och har nu sovit i tolv timmar. 
Mår lite bättre idag faktiskt, ska vara på vårdcentralen om en timma så det är dags att gå upp ur sängen nu.
Ska hjälpa mormor när jag kommer hem därifrån med lite städning och så, hon börjar bli gammal min favorit människa. 




The weekend




Det här är vad jag lyckades skrapa ihop i bild form från helgen. 

Haft en så härlig helg kan vart den bäste på länge faktiskt. Så söndag idag och blir inte många barn gjorda vad jag tänkt mig, Ska väl börja med att typ äta mitt första mål mat sen i fredags.. Innan jag avlider av hunger. 

Fredag, hockey, kollektivet, lilla, kollektivet
Lördag, hem, Jessica, kollektivet 


Dra och bada

Är så trasig men ändå så jävla nöjd. Kollektivet gör min kväll 

Är på fyllan

Och har precis kommit på vad jag ska tatuera på fingrarna, hoppas bara jag kommer ihåg det i morgon. Sup fint kompisar 

I hate everything about you

Har inte kollat ut men har redan förstått via Twitter, Instagram och Facebook att det är snö ute. Haha kommer ihåg förra årets första snö när Micke skrek av lycka pga av snö betyder att det inte är långt kvar till snowboard säsongen drar igång. 

Har redan ångest över julen och nu känns den ännu närmre när det kommer snö också. Funderar på att låssas va sjuk, sen ligga hemma och supa tills jag somnar. Så jävla tragiskt. 

Nä ska väl ta tag i dagen kanske och kliva ur sängen snart. Som det ser ut nu så blir det hockey i Katrineholm lite senare och hoppas på några (många) öl efter det. 


Förra lördagen 

big dreams don't care

Kom på att det är fifan bara 1 vecka kvar till Sthlm och Lil Wayne idag!! Ska bli så skönt att komma bort från detta ställe med Jullan om det så bara är för ett dygn. Är som ett barn på julafton och vill bara åka nuuu. 

På tal om Julia så satte vi griller i huvet på varandra i form av att dra åt helvete typ Malaysia, flytta i ihop, skaffa dogg och sånt kul. Drömma måste man ju få göra "om dina drömmar inte skrämmer dig är dom inte tillräckligt stora" hoppas på att iallafall kunna dra medans man är ung och lever. 

För övrigt så saknar jag mina flickvänner idag men har massa annat att styra med så blir dejt i morgon.





Ni hittar mig på Twitter under Sanna Hammar (ta det jag skriver där med en näve salt eller två)

work hard play hard

Hängt i bil verkstaden på lunchen med ett glas vatten och luktat på avgaser. Det tog mig från 07-12 att bli klar med högen papper och slänga dom på lådan. Nu är det lite annat att göra innan jag får åka hemåt.







Money and the power

Ligger i sängen med tända ljus och favorit musik och väntar på att illamåendet ska släppa. Fick klippa typ hela släkten sen när jag kom hem för ca 1h sen va det som en bomb slagit ner i huset..börja städa upp skiten och har inte hunnit äta något... Så slår jag ihjäl någon vet ni varför. 

Just det i morgon bitti kommer papischolo och hämtar mig 06.20 (wohoo) för en jobbdag på Möller Bil i Katrineholm. När jag är klar där ska jag va barnvakt men är lite grinig över det för hade hellre hängt i kollektivet med vänner en onsdag kväll med mys dricka. Men icke.. Får låsa in ungarna och ge dom lite godis så klarar dom sig några timmar. 

Ne men jag är inte den som är den!! För skylla mig själv att jag är för snäll och säger ja till saker jag egentligen inte har ett dugg lust till att göra. 

Måste bli bättre på att använda det där ordet NEJ nej nej 




Free life

Fick ett ryck igår vid 21.30 tiden närjag låg nedbäddad i sängen, ville hitta på något så hörde av mig till Julia och 15 min senare var jag hos henne. Vi kolla på tv, prata om allt och lite till innan vi somnade framför en film. 

Nu ska jag snart hem för att klippa igen sen ta en lång promenad så jag får lite friskluft och kanske piggar på mig lite. 

Jullan hitta ett Twitter konto om svenska situationer hahaha asså









All black everything

Färgade ju håret i fredags 
La en mörkare brun färg i utväxten och blekte slingor i under håret som behövde en uppfräschning 
Nu väntar jag bara på att få några cm utväxt till så det bruna blir mera tydligt 

Trivs jätte bra i att vara mörk kring ansiktet har ju aldrig blivit bästis med att vara ljus i botten så då är ju det här ett bra sätt om man ändå vill vara ljus 




Sing for the moment

Degade hemma igåg när Agnes och Jossan kom förbi på en cigg, det sluta med att vi åkte på spökrunda i mörkret och berätta läskiga historier så vi höll på att kissa ner oss. Tillslut hamnade vi hos Agnes och käka lite kvällsmat innan vi kollade på en skräckfilm och kissa på oss lite till innan vi somnade.  

Idag har ätit frukost och pratat om den gamla goda tiden och allt sjukt man gjorde. Nu ska vi kolla på Kalle Blomqvist och innan jag drar mig hemåt för att klippa Emma. 





~~~~



På bilden ser ni min tweet jag tydligen skrev någon gång får åtta timmar sedan.

Var i taxin på väg mot Katrineholm när någonting hände jag var bara tvungen att ta mig därifrån. Hitta mig själv liggandes vid Freddes grav med den grovaste ångest jag haft. Vet inte hur länge jag låg där och grät. Jag trodde jag skulle dö där. Hade ringt min bror mitt i allting. Hörde en röst som skrek Sanna precis innan John kom och fick upp mig på benen. Han tog med mig till Zebbe där jag la mig under köksbordet för att slippa folk. Det var fest och jag såg folket men hörde inget. Efter någon timme tog jag mig upp för att ta en cigg sen strax efter så kom Tobbe för att köra mig hem. 

Nu är ju inte det här svin kul för er att läsa men det bryr jag mig inte om då det behövdes för att bearbeta och analysera vad som egentligen hände med mig igår. 

Sug och svälj trevlig helg 

I wanna fall in love with you tonight

Ikväll är det vuxen kalas för Agnes som fyller 20 år i morgon, hipp hipp hurra och grattis i förskott!! 

Vi är några som ska träffas hos Jessica vid kl 3 för att styra present, fixa oss och dricka lite innan vi ska till Agnes. 
Och innan dess ska jag hinna äta, slinga håret, fixa skjuts, packa grejer och duscha typ så är väl dags att gå upp och göra något vettigt kanske. 

Dagens visa 
http://open.spotify.com/track/3CWXh3kXOZbDZWL06D6XXA

Autumn day yay

Blev en riktigt höst dag idag, vilket inte passar mig så bra då jag har lite svårt att sitta still och gärna skulle vilja vara ute och röra på mig. 
Så tänkte städa här hemma nu så jag har något att pyssla med eftersom jag inte har något planerat förns senare, Tobbe hörde av sig och ville bjuda på middag och mat tackar jag inte nej till. 



Här är han my brother from another mother. Ett riktigt kap 

Här får ni dagens låt också http://open.spotify.com/track/4kTLpAbhuEGHAAdDjOIWaa


Money on my mind

Dagens låt 
http://open.spotify.com/track/5r67bGhYXZNqk2m2Wupfmu

Ligger i solariet just nu och göttar mig, ska ner till pappa efter och träffa Tobbe. 
Vart hundvakt hela dagen så har vart ute, lekt och gått promenad. En hund kan göra så mycket för ens humör.. Glädje spridare. Har ju bestämt att köpa en hund till mig själv i 25 års present om jag inte får en innan dess. 


I see the pain hidden in your pride I see you're not satisfied

Bestämde ju att det skulle bli en bra dag idag och det blev det minst sagt. 

Lil Wayne med Julia den 24 oktober 
Mac Miller som förband (galet)
Agnes 20 års kalas nu på lördag 
Ska jobba på pappas jobb nästa onsdag
Light festivalen med tjejerna 30 november 
Har väldens bästa vänner 

Ja.. Ni ser ju.. Nu händer det grejer. Så kan ju iallafall inte dyka från ett tak förens efter den 30 november. 
Perfekt att ha roliga saker in planerade framöver så jag har något att se fram emot. 

Puss & kram 




Just nu

Tisdags mys hos Jessica och lilla Mini








Down the road

Happ tisdag idag är hos mormor som bjussa på frukost när jag kom hem från Vingåker för ett stund sen. När jag vakna idag kände jag för att dyka med huvudet före ner för taket men nu ska vi inte va sånna så bestämde mig för att ha en bra dag jävel. 

Idag ska jag träffa Julia och tänkte släpa med henne och bjuda in oss på kaffe hos Jessica så vi kan se hur hon har det då hon flyttat till en lägenhet i Vingåker, hon har blivit stor min tjej. 

Idag kan ni lyssna på den här tycker jag 
http://open.spotify.com/track/1SayqEg8HKK2IeIEWjdYxY

Jessica och jag för nån helg sen


Sjunde oktober

Idag har jag inte gjort mycket vettigt, sov typ ingenting inatt.. Gått en uppfriskande promenad med Jennifer. Nu sitter jag hos pappa med Tobbe och Maja och glor på nån film i väntan på kaffe och bulle. 

Är så trött på mitt hår, blir alltid det så här års. Men tänkte iaf färga en mörkare utväxt på mitt blonda för att få mera djup och lite mera höstig/vintrig färg. 
Måste bara tvinga mamma att köpa hårfärg till mig. 

Typ så här fast mindre kontrast 




We'll be good; I promise We'll be so good

Kom hem för ett par timmar sen, mår oförskämt bra med tanke på nattens bravader. Kul var det, går inte att ha annat med det härliga gänget. 

Den har går på repeat idag
Klicka på länken och njut mina vänner

http://youtu.be/CXGoo0HEma8

Even though you don't roll Trust me boy You wanna be high for thi

Klippte Pernilla förut och nu har jag precis ätit lite lunch. Ska slänga mig i duschen, fixa mig lite och försöka fixa skjuts till Emelie åå senare sen ska vi till Jossan ett gäng och leva livet lite. 

Har en känsla av att det kommer bli en bra dag, så hoppas det håller i sig. 

Pössss 




Kidzzz

Efter att ha tryckt i oss lite bullar och några koppar kaffe hos mormor så tyckte ungarna att vi skulle till badhuset, så på det viset blev det. Vi sprang runt, åkte rutschkana, bubblade och bastade såå roligt hade vi. Är helt slut nu det tar på krafter att bada i 3 timmar. 

Tänkte äta något har inte ätit nån mat idag har inte hunnit riktigt, är vrål hungrig nu. Efter det blir det tv tittande om inget bättre erbjuds. 

Trevlig fredag på er 







Kanelbullens dag

Go morgon 
Kom nyss hem från doktorn var där och catcha up lite, har så mkt medicin nu att jag snart behöver en dosett haha ni vet som gamla har för att hålla reda på alla piller "poppin pilzzz" men som tur är så handlar det bara om en period och inte livstid. Nog om det.. Ska äta frukost nu tänkte jag och sen träna om jag orkar känner mig as seg idag. 

Vi ska väl iväg till mormor senare också på kanelbulle fika dagen till ära. 





Sing for the moment

Vaknade upp hos Julia för nån timme sen, mamma hämta mig för lite shopping på ICA så nu är jag hemma.
Ska äta frukost och ta en kopp kaffe sen blir det promenad i det fina vädret. 

Hamnade hos Ludde vid nio tiden igår där även Agnes var och Julia damp in efter nån timma. Vi drack vin osv, kolla  på massa roliga klipp, dansa och prata skit fram till runt ett taget då jag och Julia gick hem till henne och kolla på film innan vi somna så gott. 





Igår skratta jag fan i flera timmar med Agnes, Julia, Jossan och Axel drack te, klippte och vi hann även med en sen middag på Joan's. Det gav mig sån härlig och extremt bra energi.

Nu kollar jag på ett tatuerings program och smälter maten innan mamma och jag ska ut och gå. Senare ska jag till pappa, klippa Monica och hoppas Tobbe är hemma så jag kan tjöta lite med honom också. Efter det blir det nog en vin kväll i Vingåker, inte helt bestämt mig en eftersom jag fortfarande mår illa... Men det märks, skulle va trevligt iallafall. 

Bild på Agnes och Axel sen Bråvalla 




Skrattat i flera timmar, får så bra energi av dessa människor



1 oktober

Tiden går fort det är redan första oktober så nu är hösten här på riktigt, för min del så gör det inte så mycket gillar hösten på något vis. 

Ska väl ta och fixa till mig lite snart, mormor och morfar bjuder på middag vid halv 3 sen efter det tänkte jag åka till Vingåker och kolla efter ett par skor, besöka Fredde och tända ett ljus åt honom innan jag träffar Julia, Agnes och Jossan för promenad, te drickande och annat som hör hösten till. 
Jullan ville bli klippt också så vi får klämma in det någonstans, det är skönt att klippa har fått upp intresset igen, det var lite segt där ett tag.. Tur att jag har vänner och familj som vill bli klippta osv så jag inte rostar igen helt och hållet. 


Gick in på min Spotify igår och bah daaa fuck denna lista har inte jag gjort?? Och ingen har mitt lösen men då hade tydligen min goa bror lyckats ta sin in och knåpat ihop en lista med låtar han tycker jag ska lyssna på. Bästa killen det där. 


Jag och min bror från nån fest i somras 


RSS 2.0