Kväller

Ja nu är det fredag, idag kommer Linnea, vilket jag längtat efter alldeles för länge nu. 

Ska till gymmet när jag vaknar sen duscha mig och packa ihop grejer innan jag åker till Jessica och styr förfest innan Dennis födelsedags kalas på hotellet blir kvällens grej. Linnea kommer där någonstans bland groggarna också. 

Funderar på om jag ska följa med henne tillbaka till Norrköping på lördag? Vet inte en. Får se vad som händer. Men skulle va kul att träffa alla kära vänner och Issa ville färga mitt hår också, vem tackar nej till att bli ompysslad samtidigt som man får hänga med väldens goaste tjej. Inte jag. 

Ska försöka sova så jag orkar med allt roligt framöver 




Min prinsessa och jag 

Tisdag

Hjälp mormor halva dagen både igår och idag. Hon fyller 70 år nästa onsdag så allt måste vara på sin plats tycker hon och är för sliten för att klara av allting själv. 

Smetade ihop lite mat till mig och John när jag kom hem, satte upp mitt så flottiga hår i en toffs och mötte upp Agnes Josefin och Johanna på joan's. Drack kaffe, prata skit och så innan vi åkte hem till Agnes. Färgade hennes hår och hon roade sig med att rita kukar i mitt ansikte. 

Har inte hunnit träna på flera dagar.. Haft så mycket att göra (otroligt nog) men seriöst har inte haft så här fullt upp på hur länge som helst så självklart ska det komma när det gick så bra med träningen. Får klämma in ett gym pass i morgon efter att mormor och jag varit på stan och shoppat födelsedags outfit åt henne. Låter som en plan. 

Ligger i sängen nu och ska läsa lite bok så jag slappnar av och blir trött.

Nightyyyy 



123












Sliten

Efter ett benpass och ett cirkelpass igår så var jag inte skit sugen på att gå till gymmet idag... Men vad gör man inte för hälsan *host* *host*

Nu sitter jag och gör ingenting vettigt men ska ta och hjälpa moder med maten strax. Blir torsk, potäter och äggsås. 

I morgon är det fredag och det betyder att det då är 1 vecka kvar tills Linnea kommer och hälsar på!! Vi har inte träffats sen midsommar och det är väldigt länge från att i stort sätt träffats varje dag innan. Ska bli så jävla härligt att få krama om henne. Ringde henne i lördags för drog en spontanare till Norrköping (hon bor där) så ville ha med henne ut men gick dock inte. Men kunde knappt prata för hade gråten i halsen och log så mycket av att höra hennes röst! Vänskap när den är som bäst. 


Lenne 

Året 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja väldigt mycket 

Hur har ditt 2013 varit?

Det var som en berg och dalbana, mycket upp och ner. Men året slutade 

på topp och det hade jag aldrig ens våga tänka på för ett halvår sedan.

Blev du kär i år?

Nej

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

27 april 

Vad är din största framgång 2013?

Jag hittade tillbaka till mig själv igen 

Bästa köpet?

Shit. Hmm. Inget vad jag kan komma på just nu 

Vad spenderade du mest pengar på?

Att leva, ha så kul som möjligt, medicin och psykolog.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Mina vänner gammla som nya

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Eminen - till I collapse

Vem har du umgåtts med mest?

Mikael. Sen Julia och Jessica 

Har du haft ett förhållande under 2013?

Ja jo dom 4 första månaderna ca

Vart reste du under 2013?

Jag höll mig inom Sveriges gränser 

Är det något du saknat år 2013 och vill ha 2014?

Pengar, jobb och eget boende 

Vad gjorde du på din födelsedag?

Jag minns faktiskt inte det haha 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Nej faktiskt inte. Jag har haft ett av dom bättre åren på väldigt länge 

Vem saknade du?

Saknade(ar)Linnea och Betty 

De bästa nya människorna du träffade?

Oj det är många speciellt Agnes och Josefin  

Vad vill du säga till dig själv inför kommande året?

Fortsätt som du gör så kommer allting att lösa sig tillslut 



Ye ye wow wow

Måste sluta hänga hemma hos Julia.. Detta är inte ok. Dom har så sjukt mycket gott att äta på jämnt, inte bra för mig som redan är päronformad så det räcker. Vi kollade på hunger games 1 och 2 vilket slutade med att jag bet av det lilla till naglar jag hade, fick ont i magen av nervositet och Julia hetsåt popcorn. Hade aldrig sätt dom filmerna innan men dom får 10/10 möjliga!!! 

Ska väcka Julia snart, har varit vaken ett tag och börjar bli rastlös. Önska mig lycka till att väcka henne utan att få en örfil..

Ha en bra tisdag 








2014

Ja, har helt glömt bort bloggen då jag haft fullt upp sedan jul ungefär. 

Julen tillbringade jag med släkten/familjen, åt gött, öppna klappar och såg på Kalle Anka. På kvällen var jag bjuden till kollektivet på jul mys så åkte dit runt 22 tiden. 

Juldagen var det förstås vänner, go dricka och sånt kul. 

Johanna och jag satt hemma hoa mig och degade i mellandagarna och jag fick för mig att vi skulle åka till Sälen och fira nyår. 

Det sluta med att jag, Johanna, Felicia, Julia och Felix åkte upp till nigges stuga och hängde där i några dagar. As trevligt verkligen. Missade hela tolv slaget för jag har noll koll som vanligt men det gjorde ingenting för var med mina vänner och min broder. 

Åkte till Sälen igen den 12 januari? Tror jag. Jag och Julia plus min familj och ca 25 stycken till. Då åkte vi konstant i 3 dagar och det var så härligt att få släppa allt och bara åka skidor i kylan. 

Ja och nu sitter jag framför tvn och har precis ätit köttfärssås med zucchini efter träningen. Ska hoppa på bussen till Julia om ca en timme så ska ta och duscha mig lite nu. 









RSS 2.0