Lovely breakfast




en bild säger mer en tusen ord














följ mig på instagram. hammarsanna

don't you worry child

Jobb 10-18 idag, vi håller på och investerar på salongen så dagen gick fort.

Fick skjuts igår så passade på att ta med mig en del grejer till lägenheten, det känns bara mer och mer hemtrevligt. Nu fattas min man & en hund och det är perfekt.

Är ledig i morgon så ikväll kan jag vara uppe hur länge jag vill.


last night

Har lyckats bli oförskämt bakis på 2 öl och 1 cider. Gick raka vägen till konsum när vi vaknade och köpte frukost sen tillbaka till sängen igen. 

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, senare ska jag klippa lite och frammåt kvällen ska jag åka tillbaka till norrköping igen.


Leave it tonight and go your own way

Som sagt igår åkte jag hemmåt, så skönt att vara hemma verkligen. Tog det bara lungt igår kväll med micke och mamma, åt tacos, såg på tv och sov tidigt. Idag har jag och mamma vart på factory området och självklart hittade jag en jacka jag föll stenhårt för, men är inte helt säker på om jag ska köpa eller inte köpa jackan, det återstår att se. Köpte med oss fika på hemvägen och åkte hem till min morbror med familj och häsade på.

Ikväll blir det lite festigheter i vingåker, kul att det händer något för ovanlighetens skull.

bra skit

CITTYCASH.TUMBLER.COM. !!!

whatever they do

Började inte förens 2 idag och det var lungt på jobbet vilket var skönt, eftersom jag känner mig helt slut i både kropp och huvud.

Nu längtar jag bara tills på fredag då jag får åka hem efter jobbet. Försöker få tobbe att hämta mig i Norrköping, får se hur det går!

free life


when september ends

Ledig idag, så skönt och även välbehövligt. Blev en lång sovmorgon sen frukost framför tvn.

Nu ska jag möta upp Linnea & Betty för lunch på stan.




.












yes or yes

Stavar sådär ser jag får skylla på att jag skriver från mobilen.

Ledig i morgon, hoppas på bra väder. Nu ska jag fortsätta se på beck.

love

Sitter just nu och äter frukost och ska strax iväg till jobbet, M gick för en stund sen till tåget och ska hem igen.

Har druckigt haft världens finaste helg med mitt hjärta, i fredags överraskade han mig mig en lägenhet full med tända ljus och nylagad mat. Igår när jag kom hem från jobbet såg vi på serier och käka godis i sängen hela kvällen.

Är så glad att ha honom ♥

day off

Är ledig idag och har verkligen inga måsten, så himla skönt. Ikväll kommer min prins och stannar hela helgen, så jag är mer en nöjd.

Sen senast kan jag väl säga det att jag börjat jobba på en salong ( Nikita Hair ) här i norrköping och spenderar mycket tid i stab, åker hem så ofta jag kan för att träffa min familj/vänner. Har även hunnit vart i Grekland en vecka och haft det underbart skönt, annars så väntar jag fortfarande på sommaren som aldrig kom.

RSS 2.0