$$

Alltså känns som jag nyss återhämtat mig från förra helgen och nu är det snart dags för helg igen. 
Ja, vi friade ju mig och Johanna i lördags. Det var människor från golv till tak, presenter i överflöd, alldeles för mycket saft, förstår inte hur nån av oss kom in på Harrys, Linnea kom, sov i ett trapphus och fastnade med armen i Johannas brevinkast.. Linnea fick spotta på min arm så vi kunde få dän den. 

I söndags kom Jennye för att hämta mig och Julia, familjen Johansson bjöd på trerätters för jag fyllde. Finaste. Skynda hem och blev firad resten av dagen och även i måndags hemma hos far. Ja, med andra ord en jävla massa firande senaste tiden. 

Denna helg har jag ingenting planerat så om jag kan va lugn och inte blir allt för rastlös ska jag hänga hemma är tanken. 
Är ju Valborg på onsdag? Då blir det födelsedags firande för Julia Bååth, middag, finkläder och grejer.. Festligt. 

Min Lenne och jag i lördags 


Rockar en jacka jag fynda för 50 kr






Fredag

Försökte träna lite förut, körde crosstrainern och det gick skapligt men när jag skulle köra styrka gick det sämre. Vart så förbannat för det inte gick pga smärtan så höll på att börja grina inne på gymmet, känns som det kommer ta ett tag tills jag kan träna fullt ut igen, kul.. 

Ligger i sängen och mår illa av någon konstig anledning, ska försöka ligga still och läsa lite tänkte jag. Får se hur det går så jag är så understimulerad att jag snart klättrar på väggarna här hemma. Tänkte bara ta det lungt ikväll eftersom jag inte känner mig helt 100, i morgon ska jag hänga med Jessica! Yeeeey ska bli trevligt, vet inte vad vi ska göra men vi har aldrig tråkigt ihop. 

Nä ska väll ta och läsa lite då hehehe..
Trevlig helg folk!! 


Jessica och jag i Västervik förra sommaren. 


Kidzzz

På riktigt när jag åkte in till Vingåker i morse kände jag ba hur i helvete ska detta gå.. Men nu efter jag varit där i 8h och hängt med alla ungar konstat så skulle jag kunna göra om det varje dag framöver.. Dom va 13 stycken mellan 1-3 år så aa ni förstår ju kaoset men mitt i allt kaos, skrik, gråt, snor, bajs osv så kändes det så himla bra. Kände mig hemma från första stund och allting gick verkligen jätte bra!! 

Ska dit två dagar nästa vecka på introduktion och går allt vägen så kommer jag få mera tider där framöver. Hur bra som helst, så håller tummarna. Nu ligger jag i sängen och vilar skallen, även om man inte känner det när man är mitt i det men det tar på krafterna att springa efter barn och byta blöjor. 

Ska nog inte göra något mera idag en att chilla, har fortfarande ont och det blev inte bättre efter dagens sysslor. I morgon tänkte jag ge mig ut på en långpromenad och om det går bra så ska jag gymma lite försiktigt i helgen är tanken. 

Nä ska vila vidare. Hare braj. 


Mitt hår igår. Legat i soffan/sängen i 3 dygn och inte tvättat håret/borstat det något. Vad händer? Jo håret blir sådär slarvigt snyggt som jag alltid försöker eftersträva när jag fixar det men aldrig får till.. Typiskt när man ligger hemma och ingen ser en. 



Livet

Hej bloggen!!! 
Är så rastlös att jag snart gråter en skvätt.. Har rört mig från sängen till soffan och några vändor till kylskåpet sen i söndags eftermiddag. 
I fredags var jag bara hemma och chilla med mamma, i lördags drog jag en spring runda innan det var kalas dags sen kom Hager, vi fixa till oss åkte till Ludde och drack drinkar innan vi gick över till Jessica som styrde kalas. Frammåt kvällen åkte vi vidare till Erik och hans vänner innan vi landade på Harrys. Allting spårade ur nånstans mellan fyllekäk och hemvägen.. Jag hamnade i bråk med två tjejer och från ingenstans kom även en kille som tyckte det var kul att slå tjejer och jag fick spendera hela min söndag på akuten, därför jag knappt rört mig och knaprat smärtstillande senaste dagarna. 

Iallafall mitt i allt elände så ringde dom från ett jobb jag har sökt så jag ska dit i morgon och provjobba!! Hoppas det lan leda till jobb framöver. Äntligen lite positivitet när det gäller jobbfronten, synd bara att det ska komma nu när jag är invalid men det är bara att bita ihop. 

Nu tänker jag ta det lungt som fan fram till den 19e då jag och Johanna ska firas, på sin höjd att jag åker in till Vingåker och hänger i helgen annars håller jag mig i högsjö så jag inte lyckas med mera krångel. 










RSS 2.0