Fredag hela veckan

Pappa kom och väckte mig vid 10 tiden och släpa med mig ut för att övningsköra, ja jag är 20 år och har inte körkort. Pin. Men är så otroligt ointresserad av hela körkorts grejen att det inte är klokt men dags att ta tjuren vid hornen snart. 

Nu springer jag runt här hemma och letar efter grejer och packar inför Stockholm. Åker till Vingåker och skedar med Emelie inatt sen i morgon vid 10-halv 11 tiden åker vi mot Sthlm och light festivalen. Är så jävla taggad och kan nästan känna lukten av fylla redan. Som det ser ut nu så förfestas det hos Viktor, light till 1 snåret sen efterfest på ambassadeur (stavning). Kan ju inte bli annat en bra det här,, tråkigt dock att Jossan va tvungen att jobba annars hade vi varit alla. 

Nä måste packa klart, klippa broder sen åka till Vingåker. 


Åt detta hos mormor igår, älskar hennes mat, kommer svälta ihjäl när hon lämnat. 

Prinsessan fyller 3 år. Love you










Grattis
Ringde henne förut och hon visste att hon fyllde men inte hur gammal hon blev snuttan.

Innan jag kände dig

Detta och massa mer har vi sysslat med sen vid 17 tiden. Dags att sova nu, ska upp om 6h och 30min. Yeey. Har fullt upp i morgon, me lajk. Dock är jag inget fan av att gå ur sängen innan klockan minst slagit nio. 





Förlorade i armbrytningen med både vänster och höger arm.. Vet iallafall vad jag ska träna nästa gång jag besöker gymmet. Måste ju ha någon styrka om jag typ skulle behöva slå nån på plytet, 

Winter days

Kom nyss in från en lång promenad runt sjön med baileys, väldigt uppfriskande måste jag medge. Har honom till kl 4 men ska till Katrineholm vid halv 4 såå mor får ta honom sista halvtimmen. 

Jag och Julia ska åka in till jossan och hänga där i kvällen med tjejerna, sover kvar där också då jag ändå jobbar i stan i morgon. 

Är så happy longtime att jag har dom där tjejerna alltså, helt underbara och samtidigt lika galna som jag. Samtidigt som vi kan ha deep talks och gråta blid ihop så kan vi även fucka ur och vara precis oss själva. Det är så vänskap ska vara, man ska inte behöva lägga band på sig själv för att pleasa någon annan!! Då får det vara. Omringa dig med personer som ger dig positiv och bra energi, resten är inget att ha. Bara på det kommer du komma långt och tro mig.. Jag vet. 


Freedom alla har vi en längtan efter absolut frihet. Vissa mer en andra. 

Lalala

Hjälpt mormor med en massa saker som hon inte kan göra själv, vi gick en sväng i skogen också. 
Sen tog jag med ungarna på innerbandyn sen efter det gick jag förbi gymmet, körde kondition och armar idag. Nu kollar jag på Johan Falk och har dränkt håret i olja som ska sköljas ur sen. I morgon har jag inget planerat heller och det är skönt som fan, gymmet är det ända som är inbokat. Måste nästan förbi solariumet också är blek som fan. 






God morgon eller något

Minns inte senast jag vaknade i min egen säng en söndag och inte var bakis? Saknar inte soffan i kollektivet men hade hellre vaknat där. 

Dagen är i stort sätt helt oplanerad och det var också länge sen det hände.. 
Ska kliva ur sängen och börja med att äta frukost iallafall. 


Dom här vill jag ha till vintern!! Har inte ägt ett par ordentliga vinter skor på åt och dar. Så varse god och köp, strl 38 tack. 

Gotta love Twitter













23 november

Sitter hos min kära far, kollar roliga klipp och dricker kaffe. 
Har fixat med mammas hår typ hela dagen, vart en hel renovering som tog några timmar att bli klar med. 

Stod på crosstrainern på gymmet igår vid 7 då Jessica hörde av sig och ville att jag skulle komma till Vingåker och gå på joan's sen till henne på vin mys. 
Mötte upp Jessica, Ludde och Erik vi gick till joan's där mötte Stefan, Julia och Julia upp. Satt där och tjata ett tag innan vi gick till Jessica och drack lite gött. Julia och jag gick hem vid 12 tiden och la oss, va svin trött men kunde verkligen inte sova.. Vred och vände på mig hela tiden, slumra bara till då och då. 

Fan har världens klump i magen för jag saknar Tobbe?? Han har vart borta en dag.. Lycka till liksom. Har snott några tröjor av honom som jag ska ta med hem sen. (Nej han är min bror, inte pojkvän) 


Mormors Ludde, människans bästa vän 

Öl och vänner

I april början på maj där så var det parkhäng i Vingåker, det var skön stämning och alla hade kul. 
Men så var det en brud där som inte berädde sig okej.. Jag satt och irriterade mig på henne i flera timmar bara vänta på att hon skulle säga något till mig. 
Tillslut satt hon bredvid mig och droppa nån dum jävla kommentar till min bror och sen mig. Jag tog mig nästan fulla öl och hällde den över hela henne och om det kändes bra alltså. 
Men det jag skulle komma fram till är att det roliga med det hela är att senare på kvällen blev vi vänner och jag försökte hjälpa henne att haffa killen hon va sugen på, nu idag pratar vi alltid och kramas och är glada när vi ses. Hon är as skön och jätte trevlig. 

Hur lärde ni känna varandra? 
"Nä jag hällde en öl över henne sen blev vi vänner" 
Inte så ofta det händer haha sjukt ändå. 
Man vet aldrig vem man kommer att bli vän med det är ju iallafall bevisat. 

Ångestens mamma

Mormor börja prata om jul förut, jag spydde lite i munnen för i år har jag ingen lust att fira någon jul.
Blir tvungen att fira utan Tobbe och ser även ut som min bror ska iväg, mamma åker utomlands på jul dagen. 

Förra julen var okej.. först var vi förbi hos pappa, sen hos mormor med släkten. Vi tröttnade efter ett tag, hämta upp Jacob och åkte till lägenheten där Dennis mötte upp och vi drack öl och lyssna på musik till sent på natten. 

Vet inte vad jag vill göra med julen i år faktisk, kommer inte vilja gå ur sängen. 
Skulle helst dra utomlands om jag haft pengarna med ett gäng goa människor som känner som jag. Ligga på stranden och dricka öl istället för julskinka och Kalle Anka skulle inte göra ett dugg. 

Jul alltså 

Sovit i 14 timmar, jag är överlycklig





Onsdag kväll

Sov ca 3h inatt så var mer eller mindre levande död på jobbet, men skönt att jobb och träffa folk. 
Tog en snabb nap på typ 30 min när jag kom hem sen åt jag innan jag gick dom hundra metrarna hem till far. Legat på soffan där hela kvällen, myst med Tobbe och pratat om livet. 
Ska träffa honom snabbt i morgon och säga hejdå, han åker mot Norrköping i morgon sen går flyget mot Kanada på fredag. 
Där kommer han vara minst 6 månader och känner jag honom rätt så lär han inte komna hem i första taget eller bara hem och mellanlanda innan han drar igen. 
Är jävligt glad för hans skull! Att han tar sig ifrån detta ställe men känns samtidigt ledsamt då han är en underbar person och alltid funnits till 110% för mig. 

Haha båda hade en låt vi ville visa varandra, det visa sig att det var samma låt. Tänkte när jag hörde den, shit måste visa Tobbe denna och han samma sak tydligen. 

Denna med Mando Diao
http://open.spotify.com/track/6fvbyLvGgRJuJ0omN0larZ


Kollar på tv nu och ska snart nog sova 

Torpa

En sak är säker och det är att jag har haft ett härligt dygn med flickvännerna ute i Torpa. 
Harmonin och lugnet som infann sig av att vara mitt ute i skogen vid en sjö var guld värt. Vill redan tillbaka dit. 

Mötte upp Agnes, Jossan, Johanna och Julia i Vingåker runt kl 18 igår. Vi handla på oss hårfärg och onyttigheter innan vi åkte till Torpa. Kvällen bestod av frisering av tjejernas hår, matkoma, skrattanfall, djupa samtal och skräckfilm innan vi låg och skeda uppe i Jossana lilla barnrum. 
Johanna drog tidigt pga av ärenden, vi andra käka lång frukost, kolla film och prata skit innan vi åkte till Joan's och käka, blev kaffe på maten hos Jullaninnan jag åkte hemmåt.


Morgon filosofering 

Favorit ungar






Måndag igen då

Haft en förmiddag som gått mig på nerverna. Sov katastrof dåligt, tvn sluta funka så fick äta frukost ensam i tystnad, skulle gått till gymmet men Jennifer krångla satan, sen hitta jag inte gym kortet när det var dags, sprang runt hemma letandes, hade ner en glas burk jag fick i student present, glas i hela rummet och självklart skärde jag bort en bit av tummen när jag laga mat. 

Nu sitter jag i soffan, äter Tacos och fick nyss reda på att vid halv sex ska jag vara i Vingåker och bli upphämtad för att sen åka till Jossans barndoms hem mitt ute i skogen, ha sleepover, basta, umgås, Jossan, Agnes, Julia och jag. 
Ska även klippa och färga deras hår så kommet säkert klippa nån i örat eller färga fel med min tur.. Känns som jag behöver komma till Torpa mitt ute i skogen till lugn och ro. 



17 november




Syns på bilderna vilket tillstånd vi var i iallafall 

Erika, Julia, Jessica, Johanna och Felicia 

Helg osv

Vart fan ska jag börja? Vart full fart i stort sett sen i fredags morse. 

Åkte med mor och mormor till Marieberg/Ikea sen hem och kasta sig i duschen för att ta bussen till Katrineholm och se på fotbollen hos Johanna med, jullan, Agnes och Felicia. 
Efter fotbollen mötte vi upp grabbarna på San Marino, blev inte så länge där innan några gick bort till Tobbe och chilla men sluta med att jag drog därifrån också.. Gick till kollektivet och efterfesta mig lite innan jag landa på den hederliga soffan. 

Lördagen mötte jag Johanna, vi tog oss en lur och sen var det bara att hoppa i duschen och styra till sig. Vi gick till kollektivet vid 5 tiden och sluta med att vi hade tjej fest där innan vi drog till Tjompa på lite kalasande, hamnade iallafall på Harrys och det var ovanligt mycket folk(?) när Harrys inte var kul längre pep jag bort till kollektivet och efterfesta fram till 6 tiden i morse, landa på soffan igen. 

Nu är jag hemma, har kollat på barnprogram med Wille och druckit smultron dryck!! Wooop ska ligga i soffan tills jag byter och lägger mig i sängen. 


Me happy long time

Alltså detta, har ätit två cheese sen i fredags. Vakna upp på soffan i kollektivet som vanligt och nu ska jag hem och äta, äta, äta, vila, äta och pilla i naveln. 

Pass out

Mamma kom in och hoppa i min säng vid tio tiden, vi hämta upp Jennifer och hennes moder sen åkte vi till gymmet. Efter det tog jag en kaffe med mormor och nu ska jag slänga ihop en fräsig sallad hade jag tänkt sen städa här hemma. Har inga planer för ikväll mer en att jag ska sola, känner mig blek och det är något jag inte är ett fan av. 

Här får ni en bra tränings låt 
http://open.spotify.com/track/1zHlj4dQ8ZAtrayhuDDmkY

"It's going down, I'm yelling timber
You better move, you better dance
Let's make a night, you won't remember
I'll be the one, you won't forget"


All of me

Ja igår åkte jag hem till Agnes där Jossan var med Julia och Emelie, vi prata, skratta och dummade oss som vanligt. Vi fick för oss att åka till olika övergivna platser i hopp om att se något läskigt så vi tog bilen och åkte runt i ungefär två timmar till olika hus och platser. Ingen kissa på sig så vi åkte och köpte lite gott sen till Julia för att kolla på skräckfilm. 

Sov hos Julia och när klockan ringde 05.30 hade jag inte somnat en, så valde att inte gå till jobbet idag. Sov ett par timmar. Vi åt frukost/lunch vid två sen följde jag med mamma in till Katrineholm och storhandla, fullt kylskåp är bästa. Nu ska jag stoppa i mig något sen vid 19.00 är det dags för ett cirkel pass, komma krypa där ifrån. 





Love more

Bad precis Agnes sätta på en kanna kaffe.. Är trött som fan. Ska snart dra mig mot Vingåker och träffa frugorna hemma hos Agnes, sen får vi se vad som händer. I morgon är det jobb iallafall! Gött med lite pengar. 


Tuva och Wilgot igår 

Light festivalen

Så där ja, nu är bil fixat och hotellrum bokat till den 30 november och light festivalen. Känner på mig att det kommer bli riktigt kul, alla mina härliga vänner, bra musik, ett stort dansgolv och alkohol. Vill supa skallen i bitar, dansa tills svetten rinner med ett leende på läpparna. Låt tiden gå fort så vi sitter i bilen på g till Stockholm snart!!  

http://open.spotify.com/track/1fG3qsNKRnbBji58Rb5SW8

http://open.spotify.com/track/7voJAGZXyXj3A1SqP0ZDmZ

http://open.spotify.com/track/6NdkzOSCLzmyV9Qc4DKhJ2

Här låtar från några av dom som kommer spela på Tele2 Arena 

Things we lost in the fire

Skulle egentligen gått upp tidigt och gått till gymmet men sov som ett litet barn, vaknade inte ens av alarmet. Har precis ätit frukost och ska strax hämta ungarna på dagis och ha dom fram till 5-6 någon gång så får ta mig en runda på gymmet ikväll istället. 

Dagens låt 
http://open.spotify.com/track/4NX4HZphj4vu36lRtd1COh

Fredagen i bilder























The weekend

Har varit full fart sen i onsdags och jag har haft det så bra att jag inte vill att helgen ska ta slut. 

Onsdag: jobb, besök på sjukhuset i Eskilstuna, fira Wille på födelsedagen 
Torsdag: Julia, Joanna och Tobbe hängde här, vi käka gott, kolla på film och hade sleepover 
Fredag: klippte halva släkten, middag och fest för Tobbe och Noel 
Lördag: middag för Julia, Katrineholm och förfest x2, Harrys, kollektivet 
Idag: vakna i kollektivet, fira pappa dagen, barnvakt 


Efterfest i kollektivet runt 04.00 

Jag kan inte bestämma mig om jag vill föda hans barn eller slå honom i ansiktet


[Verse 1]
You used to say that I'd never be nothing without you
And I believe I'm striding the roads, I guess I can't breathe
Just lay here with me, baby, hold me please
And I beg and I plead, drop to knees
And I cry and I'd scream, baby, please don't leave
Snatch the keys from your hand
I would squeeze and you'd laugh
And you'd tease, you're just fucking with me
And you must hate me
Why do you date me if you say I make you sick?
And you've had enough of me
I smother you, I'm 'bout to jump off the edge

[Hook]
But you won't break me
You'll just make me stronger than I was
Before I let you, I bet you I'll be just fine without you
And if I stumble, I won't crumble
I'll get back up and uhhh
And I'mma still be humble when I scream fuck you
Cause I'm stronger than I was

[Verse 2]
A beautiful face is all that you had
Cause on the inside you're ugly, man
But you're all that I love
Aggressed, you can't leave
Please stay here with me, baby, hold me please
And I'd beg and I plead, drop to knees
And I'd cry and I'd scream, baby, please don't leave
Cause you left and you took everything I had left
And left nothing, nothing for me
So please don't wake me from this dream, baby
We're still together in my head
And you're still in love with me
Till I woke up to discover that that dream was dead

[Hook]
But you won't break me
You'll just make me stronger than I was
Before I let you, I bet you I'll be just fine without you
And if I stumble, I won't crumble
I'll get back up and uhhh
And I'mma still be humble when I scream fuck you
Cause I'm stronger than I was

[Verse 3]
You walked out, I almost died
It was almost a homicide that you caused cause I was so traumatized
Felt like I was in for a long bus ride
I'd rather die than you not be by my side
Can't count how many times I vomited, cried
Go to my room, turn the radio on and hide, uh
We were Bonnie and Clyde
No, on the inside you were Jekyll and Hyde I
Felt like my whole relationship with you was a lie
It was you and I, why did I think it was ride or die?
Cause if you could've took my life you would've
It's like you put a knife to my chest and pushed it right through to the
Other side of my pack and stuck a spike, too, should've
Put up more of a fight, but I couldn't at the time
No one could hurt me like you could've
Take you back now, what's the likelihood of that?
Bite me, bitch, chewing on a nineteen footer
Cause this morning I finally stood up
Held my chin up, finally showed a sign of life in me for the
First time since you left me and left me with nothing but shattered dreams
And a life we could've had and we could've been
But I'm breaking out of this slump I'm in
Pulling myself out of the dumps once again
I'm getting up once and for all, fuck this shit
I'mma be late for the pity party
But you're never gonna beat me to the fucking punch again
Took it on the chin like a champ so don't lump me in with the chumpy ends
I'm done being your punching bag
It was the November 31st today, would've been our anniversary
Two years, but you left on the first of May
I wrote it on the calender, was gonna call, but couldn't think of the words to say
But it came to me just now, so I put 'em in a verse to lay
And I thank you cause you made me a better person than I was
But I hate you cause you drained me
I gave you all, you gave me none
But if you blame me, you're crazy
And after all that's said and done
I'm still angry, yeah, I maybe
I may never trust someone

[Hook]
But you won't break me
You'll just make me stronger than I was
Before I let you, I bet you I'll be just fine without you
And if I stumble, I won't crumble
I'll get back up and uhhh
And I'mma still be humble when I scream fuck you
Cause I'm stronger than I was


Eminem gör det igen och jag har gåshud över hela kroppen 

Livet idag

Har lunch så läser tidningen, dricker kaffe och äter glass som jag fick haha efter maten. Roliga är dom iaf. 

Blev lite ändrade planer idag pappa kommer om nån timme och hämtar mig så åker vi till Eskilstuna sjukhus och hälsar på en vän till familjen som är krasslig. 

Trivs så förbannat bra på jobbet, stämningen passar mig perfekt.. Alla svär, drar skämt, skrattar och lattjar runt. Kan bero på att det bara är människor med snopp här. Det andra könet som jag själv tillhör är inte lika lättsamma, eller mina vänner är men det är ganska sällsynt. 

Nä ska väl dricka upp kaffet och jobba vidare. 






God morgon

Sitter och kollar på nyhets morgon dom ska strax prata om Eminem och hans nya platta så jag är ganska nöjd. 

Är så irriterad på min sömn, minns inte när jag sov en hel natt senast. Det tar verkligen ut sin rätt när jag inte får sova på morgonen (det är då jag sover skapligt) det tar ca 2-3 timmar för mig att somna sen när jag väl somnat kommer jag inte in i någon djup sömn så vaknar hela tiden och är vaken 30 minuter hit och dit. Ååååhh. Hoppas det blir bättre innan jag dör av trötthet. 

Nej nu måste jag äta upp min frukost sen åka in mot Katrineholm och jobbet. 



Femte november

Vad har jag gjort idag? Tränat, klippt morfar, solat, nu ligger jag i sängen med huvudvärk och ska snart duscha.

I morgon är det jobb igen, fick sovmorgon så börjar klockan nio istället för sju. Ska försöka bli klar till strax efter två så jag kan åka hem på kalas eftersom Willgot fyller. På kvällen ska jag hem till pappa, klippa och färga hår om jag inte minns fel. 


Bild från båt racet i somras, alltså det var så kul!! Alla hoppa i sina båtar, band ihop sig och flöt med i vingåkers ån. Det tog ca frys timmar att komma fram till mål och under tiden hann alla bli fulla, välta, simma i dyn i ån, hoppa från båt till båt, lyssna på musik, få kiss problem och skratta sig till ett sex pack. Efter så var det fest men minns inte vart vi höll hus dock. Lugna puckar.. Det är snart sommar igen. Eller? 

Halvvägs

Hunnit hälsa på mormor, städat, gymmat, lagat pannkakor och vart hos min morbror och lekt med ungarna sen jag klev ur sängen vid halv tolv idag. 

Från och med torsdag har jag fullt upp igen fram till söndag vilket känns så himla bra. 

Torsdag kommer tjejerna hit på sleep over och häng
Fredag fest för Tobbe och Noel som snart sticker till Kanada i minst ett halvår 
Lördag middag hos Julia och hennes familj för hon fyller min stora tjej 
Söndag fira fars dag (om inte pappa dragit utomlands då) 

Mamma kommer åka utomlands i åtta dagar den 25e december så försöker få nån jävel att flytta hit under tiden, John har bosatt sig på sitt rum med Tove så jag blir ju typ ensam i mellandagarna. 

Tror jag har fått med mig Julia till Sälen med den 12e januari (eller tvingar henne) om inte annat. Tänker försöka lära mig åka snowboard igen.. Hehe. Gick så bra sist, sluta med att jag vart lämnad i backen av min bror så fick åka på röven ner för blev lite rädd när jag inte va i barn backen längre. 

Ah nu har jag babblat klart för stunden vart mycket om ingenting vettigt. Men har lite att se fram emot och det gillar jag. 



I can turn your boy into a man

In och kolla grabbarna Tobias och Noels tumblr 

http://classitivity.tumblr.com/

You can't have so much pain without love

Den här dagen för ett år sedan såg jag in i min kärleks ögon och visste att livet aldrig mer skulle bli det samma igen

&

Ligger i en soffa i Katrineholm och kan inte sova. 

Åkte med Tobbe och Noel till Julia vid kl fem, slet henne ur sängen, tvinga henne duscha och styra till sig medans jag åt upp deras mat och lyssna på musik. Runt kl åtta gick vi till Panik där var en hel hög med människor och efter mycket trevligheter åkte vi in till Katrineholm där hälften gick på Harrys och hälften på Statt. Jag valde Harrys, blev utslängd för att min kompis vart arg och slog sönder en tavla,. Dom trodde även jag var med på det. Men efter ett tag tog jag mig in igen och ah Harrys är ju Harrys finns inte så mycket att säga om det men var ovanligt roligt. 

Har redovisat hela kvällen i hopp om att bli lite trött men det gick sådär. 


Mina bilder är ju så tråkiga.. Tar ju typ bara bilder när jag fixat mig och det händer inte så ofta haha. Går oftast runt med bekvämaste kläderna jag kan hitta och osminkad 99% av tiden.

Alla helgons dag

Den här dagen passar inte mig, helgon?? Nä. Det slog mig när jag vakna att det betyder röd dag.. Vilket inte var med i mina planer, alltså är de flesta affärer stängda, bussarna går knappt och bolaget är stängt. Som jossan sa "nu får vi ta en tyst minut för att bolaget är stängt" 

Får försöka ta mig till Vingåker där jag kanske blir upp plockad av Felix och dom eller tar någon buss. Idag ska man egentligen tända ljus på gravarna också men tar det i morgon när det är mera lugn och ro. 

Happy lördag då 

Dra och bada mig baklänges

Fyfan det här halvåret börjar ta ut sin rätt kan jag lova. För mycket alkohol, sena nätter, dålig sömn, cigaretter, oregelbundna mat vanor och mycket mer. Kommer blod från ställen det inte ska komma blod ur om ni förstår vad jag menar.. "Är det nu du ska dö" sa mamma förut. Nej inte en, har inte gjort det jag ska här i livet, så är ett tag kvar för min del. Känner även att det inte är dags att sluta leva livet heller då jag inte nått till toppen av berget en. 



Shit kolla på brud jäveln.. Hur snygg?? Dör lite.. Hon är liksom svin snygg även när hon röker en spliff. Asså ge mig utseendet. Skulle kunna bli lebb för henne. Rihanna 

I don't wanna stop

Igår var tanken en lunch med frugorna sen skulle jag hem och dega tänkte jag. Men efter lunchen ringde tom och tyckte vi skulle komma till hotellet och dricka med dom klockan va då runt tre snåret. Jag, Johanna och Julia gick dit och det sluta med att vi körde shot race och blev fulla innan klockan sex haha runt klockan åtta gick vi hem till orna där lite mer folk va.. Åå där någonstans försvann mitt minne men roligt var det nu när jag tänker efter. 
 
Mamma kommer hem från Sthlm idag så ska väl umgås med henne och ikväll blir det återhämtning så jag orkar med morgon dagen. 




RSS 2.0