Lol














Från all över the place 

00.00

"Jag lockar håret och går ut på krogen. Upprepade gånger hör jag ord om hur fin jag är som tränger igenom musiken. Okända röster frågar vad jag heter och vem jag är. Främlingars ögon vilar sin blick på mig och min kropp.
Också plötsligt bland alla drinkar, killar och män får jag svårt att andas. Känslan jag sprungit ifrån så länge hinner ifatt mig. Nu tar den tag i mig och drar ner mig till botten.
För de som säger till mig att jag är vacker på krogen har ingen aning. De talar till en vägg av Make up store-produkter och locktänger av olika slag.
 
Du sa till mig att jag var vacker tidigt på morgonen och om natten när jag var osminkad. Du sa att mitt toviga blonda självfall på morgonen var det finaste och att jag passade bäst i dina tshirtar.
Texten var inte slut här. Men jag brister och orkar inte skriva mer.
För nu inser jag precis samma sak som jag insåg då: Ingen komplimang i hela världen når upp till att vara vacker i dina ögon.
För det, det är att vara och känna sig vacker på riktigt."

Köss mej i dumle grottan vad denna helg slitit ut även en trogen hjälte som mi




Come at me bro

Hmm, här har det ju inte hänt mycket. Haft en liten dipp i nån vecka sådär och varit allmänt seg och putt. 
Hängt med Julia hela helgen och allting årdnadd upp sig, vi har ätit tills vi spytt, sovit, varit uppe hela nätterna och pratat om allt från lampskärmar till vad som händer efter döden? Va även hos nigge i lördags med grabbarna, drack lite gott, spela spel och prata skit. Men det viltigaste av allt, vi har skrattat så vi fått ett gäng extra magrutor. Jag behövde det så jävla jätte mycket, börjar komma igång igen.. Va på gymmet idag!! Woop. 

Ska träna och ta hand om mig själv nu i veckan, på tors är det dejt med frugorna och helgen är helt oplanerad.. Fyy. Men saknar kollektivet och dess människor så tänker fan hänga där iallafall. 




Åh i söndags fick jag världens jätte saknad efter Fredde. Låg i sängen i timmar och bara tänkte på honom, allt som hänt och inte hänt. Ibland får man dyka i dom djupa haven och minnas även om det är jobbigt. 


Skål Fredde gubben 

November lights













RSS 2.0