M

M ringde precis och överraskade mig, han var utanför och har åkt nio mil för att sova med mig. Har jag sagt att han är mannen i mitt liv?

fall into your arms

kollar lite på djungelns drottning och försöker samtidigt plugga lite, går sådär kan jag säga kan inte sluta skratta åt tjejen som går på barbie diet och för att känna sig fin hon äter enbart rosa saker så hon käkar gelehallon, sura björnar och lax (?)


where was my fault in loving you with my whole heart

sitter i matkoma har precis ätit mammas köttärsås och pasta svin gott är det!
idag har jag haft praktik emma gjorde en uppsättning på mig efter det gjorde jag henne snygg i håret till kvällen, M och grabbarna sitter i vardagsrummet och spelar gitarr och sjunger så tillbringar kvällen med dom .


norrköping. lägenhet





lägenheten är nu uppsagd och har väldigt blandade känslor faktiskt, har bott i norrköping i snart tre år eftersom jag går i skolan där och att pendla inte var att tänka på . har hunnit vara sambo två gånger under dom tre åren först med felicia sedan fick jag och M pröva på vuxenlivet och vara sambos . man har ju hunnit med en hel del har ju egentligen halva mitt liv där men ska blir skönt att komma hem faktiskt men kommer sakna att man bara har ett par minuter till stan och uteliv och kommer verkligen sakna min favorit norrköpingsbo och classmate issa (isabelle) som jag inte kommer få träffa lika mycket efter studenten sen .




R

 


It's like you are screaming and no one can hear, you almost feel ashamed that someone could be that important that without them you feel like nothing, no one will ever understand how much it hurts, you feel hopeless like nothing can save you . And when it's over and it's gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back, so that you could have the good.

rihanna till peace and love . blir nog tvungen att åka iallafall


happy birthday




kom nyss hem från norrköping, har hunnit ätit och nu kom precis mormor och morfar hit
för min kära lillebror blir 17 år idag, strax kommer M och då blir det fika .

det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

har inte gjort annat en fikat gott och vart på kalas i helgen känns det som, först igår åkte jag och M hem till simon och sara då simon fyllde år och sen hemma hos familjen strand då jennifer blir 17 idag .

nu hänger jag i mitt rum eftersom mamma har bokat resten av huset men ska iväg till vingåker lite senare




student 2012



hämtade ut min studentmössa igår förvånas fortfarande över att jag valt rosa band (?) det är inte lik mig, men vilken känsla att äntligen få den
vi börjar studenfirandet redan i april med en fet studentkryssning! lovely 





home sweet home

borta bra men hemma bäst, har vart i norrköping sen i måndags men nu är jag äntligen hemma . har grillat för första gången iår, mamma stod med maten klar när jag kom hem! svin gott .
har nu gosat ner mig i soffan och väntar på fint sällskap

RSS 2.0